Vormgeving

Vormgeving

Een mens is van nature visueel ingesteld. Ongeveer 80% van onze waarneming vindt plaats door het gebruik van onze ogen. Vandaar dat bedrijven veel aandacht besteden aan het vormgeven van hun huisstijl. Deze huisstijl komt onder andere tot uiting in het logo, de vormgeving van de internetsite, het briefpapier en de visitekaartjes. Ook kunt u hierbij denken aan zaken als flyers, brochures, DVD’s, kaarten en merchandise.

4 and FOUR is uw creatieve partner in de vormgeving van uw huisstijl. Hierbij gaan we elke uitdaging aan. Zelfs de inrichting van uw kantoor kunnen wij voor u uitlijnen met uw huisstijl. Zo maken we van uw huisstijl, uw thuisstijl.

Door middel van onze persoonlijke aandacht vertalen we uw gedachten in beelden die vertellen wat u uw klanten wilt vertellen. Een beeld zegt ten slotte meer dan duizend woorden. Toch hebben we eerst uw woorden nodig voordat we de beelden voor zichzelf kunnen laten spreken. Wij gunnen u daarom graag de mond tijdens ons gezamenlijk creatieproces. Wij vinden het daarbij belangrijk om in u een partner te ontmoeten in plaats van een opdrachtgever. Gaat u samen met ons deze uitdaging vorm geven?

"Simplicity is the ultimate form of sophistication"

Leonardo DaVinci

filosofie

Internet

filosofie